Credite prin telefon

Ce faci atunci când rămâi fără bani și nu ai acces la internet? Iei un credit rapid prin telefon. Deși pare ireal și disponibilitatea de a da astfel de credite ți se pare suspectă, ia în calcul faptul că instituțiile nebancare pot crea pachete mai atractive pentru consumatori pentru că nu sunt obligate să treacă printr-o ierarhie complicată pentru a lua decizii. De altfel, în ultimul timp IFN-urile au scos pe piața bancară din ce în ce mai multe împrumuturi care rivalizează cu cele bancare din simplul fapt că sunt mult mai flexibile și orientate spre client, decât băncile. Prin urmare, data viitoare când ai nevoie urgentă de bani, ia un credit nebancar prin telefon.

credit nebancar prin telefonCreditele prin telefon sunt un produs la îndemâna oricui. Nu ai nevoie de multe acte și nici nu trebuie să faci multe drumuri până la bancă. Instituțiile nebacasre au înțeles că nu este nevoie să oblige clientul să depună mult efort pentru a obține un împrumut. Acum toate bazele de date sunt online. Iar având în vedere că piața muncii este volatilă, nu mai cer contracte de muncă pe perioadă nedeterminată pentru a acorda un împrumut. Se poate spune că piața împrumuturilor nebacare s-a pliat foarte mult pe cerere. Și foarte des vine cu oferte care sunt în ajutorul oamenilor. Iar unul dintre aceste produse este cel care dă credite rapide prin telefon.

Creditele prin telefon sunt un fel de împrumut până la salariu. Prin urmare, poți să ceri sume relativ mici de bani pentru o perioadă de maxim 60 de zile. Suma și perioada diferă de la instituție la instituție. Este indicat ca atunci când faci primul împrumut de la un IFN să alegi o companie cu cât mai multe produse și oferte, deoarece nu se știe cum vei avea nevoie de un alt împrumut în viitor. De altfel, pentru clienții fideli există tot felul de oferte,de la faptul că poți să prelungești perioada de creditare la primirea unui împrumut cu un simplu sms. Este îndeajuns să trimiți un mesaj la numărul companiei cu textul „Vreau credit prin telefon” și vei primi banii în cont.

Pentru a lua un credit prin telefon trebuie să fii major. Ai nevoie de o copie după buletin, sau o poză a acestuia și o dovadă a venitului lunar. Poți trimite un fluturaș de salariu, un extras de cont care dovedește că în ultimele 3 luni ți-au fost trimiși bani în cont sau chiar contractul de colaborare, dacă îl ai la îndemână. Toate aceste lucruri le poți face prin telefon. De asemenea, dacă ești deja client al instituției de la care vrei să iei împrumut, nu mai este nevoie să aduci dovada că ai un venit. Datele tale există deja în baza lor de date. Sunt instituții pentru care este îndeajuns să trimiți un sms pentru a primi o sumă mică de bani. Având în vedere că acum fără internet și telefonie nu poți face nimic, instituții nebancare și-au mutat sediile online. Prin urmare, nu trebuie să faci drumuri la sucursale pentru a lua un împrumut.

Și dacă ești client nou al unei instituții poți lua credite prin telefon. Dar trebuie să aduci dovada că ai venit constant și că ai peste 18 ani. Însă, dacă ai deja un împrumut nebancar, este mult mai ușor să intri în posesia banilor. Poți suna la companie sau trimite un sms cu mesajul „vreau credit pe telefon.”. După ce îți sunt verificate actele vei primi banii imediat în cont. Astfel, dacă ai o problemă urgentă și nu poți completa formularul online, poți cere bani prin telefon. Suma maximă pe care o poți primi nu este foarte mare. Până în 2000 de lei poți împrumuta prin telefon. Însă, în cele mai multe cazuri, acești bani sunt îndeajuns de mulți încât să rezolvi o problemă urgentă. Mai sunt și companii care oferă 200 de lei instant dacă le trimiți sms. Oricare ar fi suma împrumutată, aceasta trebuie returnată în maxim 45 de zile. Deci creditele prin telefon sunt împrumuturi rapide de scurtă durată.

Oricât de ușor ai fi să iei un credit nebancar prin telefon trebuie să te gândești și la faptul că ești obligat să îl înapoiezi. De asemenea, este indicat să adaugi și dobânda atunci când faci calculul pentru suma împrumutată, pentru a vedea dacă poți să returnezi împrumutul cu succes. Dobânda la creditele nebancare se calculează în funcție de DAE (dobânda anuală efectivă). Iar fiecare instituție calculează diferit DAE, deoarece acesta include costurile și costurile creditării pentru bancă. Spre exemplu, nu vei avea comision de întreținere a contului, deoarece acesta este inclus în această dobândă. Iar procentul DAE ți se poate părea mare la început. Însă, având în vedere că un credit prin telefon este de scurtă durată, trebuie să împarți pe lună pentru a vedea cât de mult te costă pe tine acest împrumut. Cel mai probabil vei ajunge la concluzia că vei plăti la fel de mulți bani și la bancă, numai că acolo primești un desfășurător cu mai multe costuri scrise cu litere mici. Instituțiile nebancare sunt mult mai transparente decât băncile în ceea ce privește suma totală pe care trebuie să o rambursezi în urma unui împrumut.

Există multe situații în viață când o sumă de bani te ajută foarte mult. Ești în vacanță și ți s-a stricat mașina sau pur și simplu au rămas fără bani ca să te întorci acasă? Copilul tău are serbare de care a uitat să te anunțe și trebuie să îi iei cadou? Colegii de muncă au decis să iasă în oraș la un restaurant mai scump? Sau te-ai îmbolnăvit iar medicii îți cer bani pentru anumite analize care nu sunt decontate de Casa Națională de Asigurări? Pentru toate aceste situații, dar și pentru multe altele, poți lua un credit rapid prin telefon. Nu poți fi pregătit financiar pentru toate situațiile nefericite. Însă, dacă ești informat și știi ce trebuie să faci dacă treci prin momente în care ai nevoie de bani urgent, îți va fi mai ușor să depășești situația. Astfel, este indicat să fii mereu la curent cu ofertele de pe piața financiară. Creditele prin telefon sunt produse relativ noi pe piață și numai cei care au deja împrumuturi nebancare știu de existența lor. Însă, având în vedere că sunt companii care oferă astfel de împrumuturi și persoanelor care nu au deja conturi deschise la ei, ar trebui să iei în calcul și această alternativă la creditele clasice.

Creditul prin telefon este un credit de scurtă durată, până la salariu. Este perfect pentru acele momente în care ai nevoie de puțini bani până când încasezi următorul salariu. Dacă nu ai un venit stabil și primești bani la finalizarea proiectului, acesta este creditul perfect pentru tine. Trebuie să fii realist. Chiar și atunci când strângi cureaua, dacă încasezi bani mai rar sau termenul de încasare se prelungește, tot vei avea nevoie de bani. Dacă sunt și sărbători în această perioadă și trebuie să călătorești și să cumperi cadouri, atunci niște bani în plus te vor ajuta foarte mult. Poți să iei chiar mai multe credite prin telefon. Pare a fi o perpetuare a datoriei, însă peste o perioadă nefericită din punct de vedere financiar nu poți trece cât ai clipi. Prin urmare, trebuie să fii deschis oricărui tip de ajutor care îți este pus la dispoziție.

credite prin telefonPoți lua credite prin telefon oricând și oriunde. Atâta timp cât ai un telefon la îndemână, îți poți rezolva problemele. Toate actele se semnează online și pentru că nu trebuie să mergi la o sucursală, toate informațiile despre credit le vei găsi online. Instituțiile nebancare care dau împrumuturi au înțeles că oamenii au nevoie de mobilitate. Iar atunci când ai o problemă, ultimul lucru pe care vrei să îl faci este să mergi la bancă și să aștepți zile întregi să îți fie aprobat un împrumut. O problemă urgentă de multe ori nu îți pune la dispoziție zile întregi sau chiar săptămâni pentru a fi rezolvată. Prin urmare, au creat modalități de a-ți pune la dispoziție toate informațiile și produse care să îți respecte stilul de viață. Iar un credit nebancar prin telefon este un astfel de produs.

O situație neașteptată poate apărea oricând. Și oricât de mult ești pregătit pentru rezolvarea acesteia, vei avea nevoie de bani. Pentru zilele în care rămâi fără bani înainte de salariu sau cumpărăturile pe care vrei să le faci dar nu ai resursele necesare, s-au inventat credite rapide prin telefon. Nu trebuie să mergi la bancă, să prezinți o documentație stufoasă și nici să aștepți zile întregi pentru aprobarea creditului. Un credit rapid prin telefon îți virează în câteva minute banii în cont. Astfel, îți vei putea rezolva problema foarte repede. Dacă te gândești:vreau credit prin telefon, atunci o mare parte din problema ta a fost rezolvată. Știi de existența acestui produs financiar, deci ai o rezolvare pentru o problemă apărută pe nepusă masă. Având în vedere că este un împrumut pe termen scurt, un credit de consum, îl vei plăti la salariu. Deci nu te vei îndatora peste măsură dacă alegi un credit nebancar prin telefon.