Credit fără adeverință de venit


Companie Timp pentru a obține Rata dobânzii 0% Împrumut max Perioadă Luați un împrumut
24 de ore 1500 RON 35 zile
10 min 5000 RON 45 zile
1 de ore 1800 RON 5 luni
24 de ore 10000 RON 24 luni

Împrumuturile financiare sunt o chestiune foarte des întâlnită în ziua de astăzi în Romania ca și în alte țări ale lumii. Foarte mulți clienți apelează la această metodă pentru a obține bani lichizi ori de câte ori este nevoie fără să stea prea mult pe gânduri.

De obicei, dacă vă veți duce la bănci, aceste împrumuturi se oferă pe baza unor acte doveditoare, care nu sunt deloc puține și care solicită de fiecare dată mult timp pierdut. În mod normal băncile vă vor cere adeverințe de la locul de muncă, vor fi interesați de vechime sau vor fi puse în discuție diverse bunuri ce vor fi solicitate de cele mai multe ori drept gaj. În ultimii ani s-a extins însă și o altă variantă de împrumut financiar, o alterativă la ceea ce ofereau până acum băncile.

Împrumutul fără venit este o metodă rapidă, sigură și facilă în ceea ce privește modalitatea de finanțare și astfel are succes peste tot nu doar in Romania. Clauzele sub care se încheie aceste contracte sunt clare, nu lasă loc de interpretări sau nu strecoară elemente ce pot distrage voit clientul atunci când el trebuie să semneze. Mai exact acest credit fără adeverința de venit îl puteți obține fără a fi nevoie să petreceți prea mult timp la cozi și fără a fi nevoie să umblați după tot felul de acte pe la tot felul de instituții.

Creditul se poate solicita pe baza a două acte doveditoare: un buletin și dovada unui venit lunar constant. Acest tip de finanțare se derulează foarte rapid, este în general practicat pentru sume nu foarte mari de bani și poate avea o dobândă mai mare, caz în care timpul restituirii banilor ar trebui să se facă într-un timp relativ scurt.

credit fara adeverinta de venitExistă situații când lumea are urgent nevoie de bani și nimeni nu este capabil să-i ajute cu un împrumut atât de rapid. De multe ori neprevăzutul intervine și indiferent dacă există unele sume „puse deoparte” acestea se pot dovedi insuficiente. În anumite situații de criză inevitabile, lipsa totală a banilor vă poate aduce în imposibilitatea clară de a efectua anumite plăți stringente. Pe lângă toate aceste neplăceri pot apărea și alte probleme cum ar fi existența mai multor credite în derulare. Acest fapt nu face altceva decât să agraveze și mai mult situația. Lipsa evidentă a oricărui ajutor bănesc devine acută mai ales dacă persoana în cauză nu are un serviciu stabil ori timp suficient la îndemână pentru a efectua un împrumut bancar clasic, împrumut pe care oricum poate risca să nu îl primească.

Adresabilitatea creditului fără adeverință de venit este deosebit de largă. Creditul fără adeverință de salariu este conceput pentru o gamă largă de public ce variază nu doar ca vârstă dar și ca situație financiară. În acest caz, se merge mult pe ideea încrederii în clientul apelant, spre deosebire de bănci care nu vor face acest lucru niciodată.

Pentru obținerea unui împrumut fără venit nu trebuie să prezentați adeverințe eliberate de la ANAF sau un act ce face dovada unui salariu obținut în urma unui loc de munca curent și stabil. În mod normal acestă hârtie certifică toate veniturile realizate de cineva pe întreg parcursul unui an fiscal sau în ultimele câteva luni. În cazul în care se pune problema acordării unui împrumut de către bancă, obținerea acestui act este de obicei obligatorie și acest fapt încetinește teribil de mult procedeul de obținere al banilor. Această adeverința de venit are nevoie de foarte mult timp pentru a fi eliberată. Chiar și atunci când vă veți duce la Administrația Finanțelor Publice din sectorul în care locuiți și veți depune cererea personal, timpul de așteptare la rând și apoi termenul legal de eliberare al acestei hârtii, (timp care este de cel puțin 45 de zile) vă poate provoca cu adevărat probleme mai ales atunci când aveți nevoie urgent de un împrumut financiar. Chiar dacă clientul apelant dorește aceasta adeverință de la angajatorul său, există cazuri în care această problemă se poate extinde și mai mult și uneori el poate fi chiar refuzat de către șefi. Teoretic există posibilitatea de a reclama angajatorul la Inspectoratul Teritorial de Muncă însă acest fapt presupune o teribilă risipă de timp.

Creditul fără venit rezolvă această problemă într-un mod practic, modern, rapid și complet diferit de cel birocratic al băncilor. După cum îi spune chiar numele, pentru obținerea sa nu este necesară adeverința de salariu și astfel se pot evita o mulțime de tergiversări inutile.

Creditul fără adeverința de venit este foarte ușor de obținut pentru că toate procedurile clasice sunt eliminate. Banii ajung la cel care îi solicită foarte rapid, uneori chiar în câteva ore sau în aceeași zi. Dacă aveți nevoie de bani urgent, vreți să evitați alergătura după acte, nu aveți un loc de muncă stabil ori aveți deja alte credite neachitate și încă în derulare creditul fără venit este cea mai eficientă soluție. Clienții șomeri sau cei restanțieri nu prezintă un „pericol” pentru cei care acordă astfel de împrumuturi adică pentru IFN- uri. Aceste instituții financiare nebancare sunt la fel de des folosite precum băncile, ele fiind acreditate de către Banca Națională, verificate și reglementate la zi conform legii.

Ceea ce le diferențiază însă de o bancă obișnuită este sistemul de funcționare și regulile după care se ghidează în acordarea acestor credite fără adeverința de venit. Ele au conceput pachete deosebit de moderne, care se pliază perfect într-un mediu atât de dinamic ca cel în care se rulează banii în ziua de astăzi. În timp, ele au pus la punct metode de funcționare ce au revoluționat întregul sistem financiar. Surprinzător, unele bănci, influențate de succesul acestor IFN-uri au încercat și ele strategii asemănătoare însă chiar și așa nu au reușit să concureze cu această procedură rapidă, cu reguli minimaliste.

Cum puteți obține aceste credite fără adeverință de venit? Instituțiile financiare nebancare nu or să vă refuze o cerere de împrumut nici măcar dacă sunteți trecut pe lista neagră de la Biroul de Credit sau sunteți șomer de mult timp. De asemenea, nimeni nu este interesat de ceea ce doriți să faceți dumneavoastră cu banii pe care îi veți obține în urma unui astfel de împrumut.

Dacă doriți să luați un credit fără adeverința de venit condițiile sunt extrem de simple și presupun să aveți o vârstă de peste 18 ani și să dovediți existența unui venit lunar. Prezentați-vă cu o copie după buletin și o dovadă financiară. Venitul pe care Instituțiile Financiare Nebancare vor să-l vadă nu este obligatoriu să fie obținut prin intermediul unui salariu fix, el poate proveni și din alte surse. Să aveți în vedere că inclusiv un act ce dovedește șomajul poate fi luat în considerație dar și taloanele de pensie, încasarea chiriilor sau alte timpuri de muncă independentă.

credite online fara adeverinta de venitDacă doriți un astfel de credit fără adeverința de venit trebuie să studiați cât de cât oferta IFN-urilor deoarece ele sunt foarte multe și oferă contracte, condiții legate de timp, vârstă precum și dobânzi diferite.

Unele dintre Instituțiile Financiare Nebancare permit inclusiv obținerea banilor online, într-un mod foarte rapid. Creditele online fără adeverință de venit sunt la fel de sigure și uzuale ca și celelalte obținute față în față atâta doar ca acestea se realizează prin intermediul calculatorului și nu doar la ghișee. Și in acest caz transferul banilor se face rapid și astfel îi puteți folosi mult mai repede decât în cazul în care ați fi apelat la o bancă și sunteți liberi sa îi folosiți în orice scopuri doriți. IFN urile au venit cu o inovație extrem de utilă, au pe propriul site un fel de simulator de credit care vă arată în mod clar toate costurile, în funcție de ce sumă doriți și de perioada contractului. În momentul de față tehnologia modernă vă oferă posibilitatea să accesați de pe orice computer aceste sume de bani din țară sau din străinătate.

Unii dintre clienți apelează la aceste credite online fără adeverință de venit numai în cazul unor urgențe neplăcute cum sunt problemele de sănătate, catastrofele naturale, lipsa unor bunuri asigurate sau faliment de orice gen. Există persoane care vor sa ia aceste împrumuturi pentru vacanțe, calatorii urgente în străinătate sau orice fel de cheltuiala curentă.

Oferta sub care veți găsi aceste tipuri de credit fără adeverință de salariu este foarte complexă. Persoana care solicită acest împrumut trebuie să fie conștientă că singura modalitate de funcționare a acestui sistem de împrumut este o dobândă ridicată comparativ cu cea practicată de o bancă normală. Atât timp cât nu există garanții solide din partea clienților, Instituțiile Financiare Nebancare mizează pe un timp scurt de returnare a banilor.

Este bine știut că nu trebuie să aveți încredere în orice reclamă care aparent pare perfectă, este indicat sa citiți cu atenție detaliile ce privesc timpul stipulat și dobânda aferentă. Încercați să luați o decizie clară atunci când vă hotărâți asupra sumei pe care doriți să o împrumutați și mai ales să anticipați cât mai corect termenul în care puteți restitui banii IFN-urilor. Dacă reușiți să vă încadrați cu succes în acea marjă de timp, dobânda nu va crea probleme la final.

În principiu lucrurile nu pot decurge rău dacă sunteți conștient că sumele pe care le puteți lua împrumut nu sunt foarte mari și că vor trebui restituite conform clauzelor din contract. Există multe IFN care oferă primul împrumut cu dobândă zero pentru a le oferi clienților posibilitatea testării unui credit online fără adeverința de venit. Într-un final decizia rămâne la latitudinea clientului deoarece el cunoaște cel mai bine și situația în care se află și tipul de serviciu de care are nevoie.